galerie-foto-2015 > Septembrie > Binecuvântare patriarhală la finalul Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Europa (7 septembrie 2015)

Binecuvântare patriarhală la finalul Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Europa (7 septembrie 2015)

În prezenţa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României şi a ierarhilor români şi străini, a avut loc, astăzi, 07 septembrie 2015, festivitatea de închidere a Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din Europa. Evenimentul a avut loc în Sala Sporturilor din Cluj Napoca.

La final, Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei a mulţumit Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Române, dar şi instituţiilor organizatoare.

La rândul său, Patriarhul României a mulţumit Înaltpreasfinţitului Părinte Andrei pentru curajul şi osteneala pregătirii acestui eveniment deosebit.

De asemenea, Preafericirea Sa a mai apreciat că „Frumusețea Ortodoxiei dinamice se vede în tineretul evlavios, înțelept, cuminte și prietenos. Vă îndemn să păstraţi această frumusețe a comuniunii tinereții și să vă inspirați din ea pentru a organizi întruniri în Bisericile de acasă. Noi am rămas impresionați de binecuvântarea pe care Dumnezeu a dăruit-o prin voi, tinerii”.

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod