galerie-foto-2015 > Decembrie > Bucurie de Crăciun pentru copiii de la Centrul „Sfânta Macrina” din Bucureşti (22 decembrie 2015)

Bucurie de Crăciun pentru copiii de la Centrul „Sfânta Macrina” din Bucureşti (22 decembrie 2015)

 

 

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, i-a vizitat, marţi, 22 decembrie 2015, pe copiii de la Centrul de Plasament şi de Zi Sfânta Macrina din Bucureşti.

 

Copiii l-au colindat și i-au dăruit Preafericitului Părinte Daniel o icoană cu chipul Mântuitorului Iisus Hristos și un tablou ilustrativ realizat de cei din grupa mică.

 

La finalul programului artistic, Patriarhul României i-a felicitat și le-a dăruit copiilor dulciuri, fructe și cărți.


Vă felicităm pentru toată activitatea pe care o desfăşuraţi în această casă bine organizată şi frumos împodobită. Vă dorim sărbători fericite şi Moş Crăciun să vă aducă daruri multe şi să vă dăruiască bucurie în suflet. Peste tot în ţară, copii ca voi cântă frumos şi ei se asemănă cu îngerii de la Bethleem care au vestit Naşterea Domnului păstorilor. Aşa este şi acum, copilaşii cântă colinde, iar mai târziu vin păstorii cu icoana, în Ajunul Crăciunului”, a spus Preafericirea Sa.

 

Centrul „Sfânta Macrina” găzduiește zilnic, în cadrul programelor sociale, între 100 și 120 de copii. Fundația Sfânta Macrina a fost înființată în anul 1996. Copiii găzduiți în cadrul centrului beneficiază de hrană, îngrijire medicală, suport psihologic și asistență școlară.

 

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod