comisia-de-pictura-bisericeasca > Conferința Națională "Unitate dogmatică și specific național în pictura bisericească" > Conferința „Unitate dogmatică și specific național în pictura bisericească” – înscriere 2018

Conferința „Unitate dogmatică și specific național în pictura bisericească” – înscriere 2018

În contextul anului 2018, declarat în Patriarhia Română ca An omagial al unității de credință și de neam și An comemorativ al făuritorilor marii uniri de la 1918, Sectorul Cultură și Patrimoniu Religios al Administrației Patriarhale, prin intermediul Comisiei de Pictură Bisericească, organizează Conferința Națională Unitate dogmatică și specific național în pictura bisericească, cu tema: Patrimoniu Național Bisericesc, mărturie vie a unității de credință și de neam.

 

Pentru a participa în cadrul conferinței, vă rugăm să vă înscrieți prin intermediul acestui formular. După ce ați trimis formularul completat, veți primi pe e-mail un document, format pdf. care va cuprinde biletele de intrare în cadrul celor cinci secțiuni propuse. Biletul asociat fiecărei secțiuni în parte va fi prezentat la intrarea în sală. Cumularea tuturor celor cinci bilete presupune eliberarea unei adeverințe de participare, necesară dosarelor de promovare la o treaptă superioară.

 

Cu același prilej, va fi amenajată Expoziția breslei pictorilor bisericești, ediția I, 2018. Aceasta va cuprinde un număr de aproximativ 30 de lucrări. Pot participa pictori bisericești, ucenici, stagiari sau pictori care nu sunt încă înregistrați în evidențele Comisiei de Pictură Bisericească.

 

Pentru a participa la preselecția lucrărilor care vor intra în Expoziția breslei pictorilor bisericești, ediția I, 2018, vă rugăm să ne transmiteți până pe 30 aprilie 2018, pe adresa de mail comisiadepicturabisericeasca@gmail.com, următoarele:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod