documente > Documente principale > Donaţi 2% din impozit pentru Catedrala Naţională

Donaţi 2% din impozit pentru Catedrala Naţională

 

Puteţi sprijini construirea Catedralei Naţionale prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit. Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcţionarea a 2% din impozitul pe venit pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează şi funcționează în condițiile legii sau unităților de cult.

 

Completarea Formularului 230

Pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venit către Patriarhia Română – Catedrala Mântuirii Neamului se completează Formularul 230 (Vezi şi mai jos). Contribuabilul trebuie să completeze doar secţiunea DATE DE INDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI (Nume, prenume, CNP) şi să semneze în caseta:Semnătură contribuabil.

Formularul se completează în două exemplare:

‐ originalul se depune la:

a) organismul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România;

b) organismul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalți contribuabili persoane fizice;

‐ copia se păstrează de către contribuabil sau de către împuternicitul acestuia.

Pentru informaţii suplimentare utilizaţi numărul de telefon 021.406.71.83 de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Termenul limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2016.

2% din impozit pentru Catedrala Naţională

 

DSC 3384-1

 

 

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod