galerie-foto-2014 > August > Grup de tineri ortodocşi palestinieni în vizită la Patriarhie (31 august2014)

Grup de tineri ortodocşi palestinieni în vizită la Patriarhie (31 august2014)

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit duminica aceasta, la Reşedinţa patriarhală, un grup de tineri ortodocşi palestinieni, aflaţi în vizită în România. Însoţiţi de Arhim. Galaction, Epitrop al Patriarhiei Ierusalimului la Ramallah, aceştia vor participa, zilele viitoare, la Reuniunea Tinerilor Ortodocşi de la Baia Mare. În cursul dimineţii, tinerii au participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala patriarhală. Întâistătătorul Bisericii noastre i-a binecuvântat şi le-a oferit tuturor daruri, vorbindu-le totodată despre legăturile dintre Patriarhia Română şi Patriarhia Ierusalimului.

 

Grupul a mai vizitat în cursul după-amiezii mai multe locaşuri de cult reprezentative ale Capitalei, dar şi şantierul Catedralei Mântuirii Neamului. Tinerii se află pentru prima dată în România.

 

Reuniunea Tinerilor Ortodocşi de la Baia Mare se va desfăşura în perioada 3-6 septembrie. Evenimentul, aflat la a doua ediţie, este organizat de Episcopia Maramureşului şi Sătmarului, cu sprijinul Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului şi al Primăriei Baia Mare. Pentru prima dată, la întâlnire vor participa şi tineri din Grecia, Ucraina şi Moldova.

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod