documente > Documente principale > Patriarhia Română îşi exprimă solidaritatea faţă de victimele atentatului ce a avut loc pe Aeroportul internaţional din Istanbul

Patriarhia Română îşi exprimă solidaritatea faţă de victimele atentatului ce a avut loc pe Aeroportul internaţional din Istanbul

Patriarhia Română a aflat cu durere de cumplitul atentat terorist de pe Aeroportul internaţional Atatürk din Istanbul, comis în ziua de 28 iunie 2016, atentat care a provocat moartea a 41 de persoane nevinovate și rănirea a peste 230.

 

Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați și să dăruiască vindecare grabnică celor răniți. Totodată, ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu familiile îndoliate.

În lumea de astăzi, tulburată de grave și din ce în ce mai numeroase probleme care escaladează frecvent în violență, oamenii trebuie să înțeleagă necesitatea conviețuirii în pace şi armonie pentru binele comun și să respecte demnitatea persoanei umane create de Dumnezeu, indiferent de etnie sau religie.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

 

attaturc

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod