galerie-foto-2014 > Iunie > Președintele Albaniei i-a primit pe Întâistătătorii de Biserici Ortodoxe prezenți la Tirana (2 iunie 2014)

Președintele Albaniei i-a primit pe Întâistătătorii de Biserici Ortodoxe prezenți la Tirana (2 iunie 2014)

 

Vizita Întâistătătorilor de Bisericii Ortodoxe la Tirana, Albania, cu prilejul sfințirii noii Catedrale Arhiepiscopale Învierea Domnului, a continuat astăzi, 2 iunie 2014, cu primirea oficială la Palatul Prezidenţial. Delegaţia Bisericilor Ortodoxe, din care face parte și Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a fost primită de Excelența Sa, dl. Bujar Nishani, Președintele Republicii Albania.

 

În cadrul întrevederii, după cum ne-a transmis reporterul Radio TRINITAS, Aurel Moisiuc, Excelența Sa a arătat importanţa şi necesitatea cooperării cu Biserica. Şeful statului a prezentat succint activitatea Bisericii din Albania, atât pe plan cultural, cât şi administrativ prin construcţia de centre de ajutorare şi de susţinere a persoanelor defavorizate.

 

Delegaţia Bisericilor Ortodoxe urmează să aibă o întrevedere cu dl. Ilir Meta, Preşedintele Parlamentului Albaniei, precum şi o întâlnire cu dl. Edi Rama, Prim-ministrul Albaniei.

 

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod