Fundaţia Bucuria Ajutorului

Fundatia „Bucuria Ajutorului” este o organizatie nonguvernamentala, înfiintata sub patronajul Arhiepiscopiei Bucurestilor în anul 2010 si este furnizor acreditat de servicii sociale din luna iulie 2011.

Este membră cu drepturi depline a Federatiei Filantropia, organizaţie privată, non-profit, 03 FBucuriaAjutcare reuneste în acest moment 22 din cele mai active asociatii si fundatii care lucreaza în domeniul social, în Patriarhia Româna.

Pentru îndeplinirea misiunii sale, Fundatia Bucuria Ajutorului si-a propus ca obiective strategice pentru perioada 2011-2015 marirea paletei de servicii sociale oferite si dezvoltarea capacitatii organizationale.

Astfel, în luna ianuarie 2012 a fost înfiintata prima filiala a Fundatiei Bucuria Ajutorului, în Parohia Valea Crângului, Protoieria Urlati, judetul Prahova, unde functioneaza un Centru de zi pentru copii.

 Din luna februarie 2013 functioneaza în cadrul fundatiei Spitalul „Sfântul Nectarie” care are o capacitate de 28 de paturi si ofera asistenta medicala spitaliceasca paliativa.

Responsabil: Arhid. Ionuţ Viorel Iordăchescu

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod