arhiepiscopia-bucureStilor > INSTITUȚII ȘI ONG-URI SOCIAL - MEDICALE > Centrul medical „Sfântul Spiridon Vechi”

Centrul medical „Sfântul Spiridon Vechi”

Centrul socio-medical al Fundaţiei Sfântul Spiridon Vechi şi-a început activitatea în luna aprilie a anului 2009 prin furnizarea următoarelor servicii medicale:  ambulatoriul (cu specialităţile: medicină internă, cardiologie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, pediatrie, ginecologie, medicina de familie, medicina muncii), servicii medicale paraclinice (ecografie), recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie şi masaj).

                

Pacientii pot beneficia de serviciile medicale în următoarele condiţii: gratuit pentru asiguraţii CASMB, gratuit pentru persoanele neasigurate, fără venituri (pe  baza  unui  act  doveditor), cu finanţare din sponsorizări (persoane juridice) şi donaţii (persoane fizice) şi contra cost, pentru persoanele  care nu au trimitere de la medicul de familie.

 Centrul este format din patru clădiri, în care există o cantină cu o capacitate pentru 100 de persoane, 14 cabinete medicale, şase laboratoare, o farmacie şi două săli de meditaţie. 

Centrul socio-medical este dotat cu aparatura modernă, de ultimă generaţie, iar personalul medical este format din medici de renume în domeniul medical, medici primari, conferenţiari şi profesori universitari.

Date de contact:

Adresa: Piaţa Naţiunile Unite nr.5-7, sector 4, Bucureşti.

Telefon informaţii/programări: 021.335.13.78. 

Responsabil: Conf.Dr. Rafila Alexandru

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod