galerie-foto-2014 > Noiembrie > Inaugurarea Centrului medico-social al Episcopiei Devei și Hunedoarei (8 noiembrie 2014)

Inaugurarea Centrului medico-social al Episcopiei Devei și Hunedoarei (8 noiembrie 2014)

 

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a inaugurat și sfințit sâmbătă după-amiază, 8 noiembrie 2014, Centrul medico-social al Episcopiei Devei şi Hunedoarei. Așezământul a fost pus sub ocrotirea Sfântului Ierarh Nectarie și este destinat oamenilor cu o situaţie materială precară, informează TRINITAS TV.

 

Pentru amenajarea centrului medico-social, Patriarhul României i-a acordat părintelui Dumitru Dimiș, consilierul Sectorului social-filantropic al Episcopiei Devei și Hunedoarei, distincția „Crucea patriarhală”. Totodată, Preafericirea Sa a mai oferit pentru centru o icoană cu chipul Sfinților Martiri Brâncoveni și mai multe volume.

 

În cadrul centrului vor lucra 20 de medici voluntari din Deva.

 

Centrul medical este situat pe strada Titu Maiorescu şi dispune de şapte cabinete medicale şi de un laborator de analize medicale. Așezământul este dotat cu toată aparatura necesară, inclusiv cea pentru investigaţii ecografice, cardiologice şi optice. Centrul a fost amenajat într-un an de zile.

 

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2023
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod