galerie-foto-2014 > Decembrie > Întâmpinarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la Timișoara (27 decembrie 2014)

Întâmpinarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la Timișoara (27 decembrie 2014)

 

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a fost întâmpinat în această seară pe aeroportul internațional Traian Vuia din Timișoara de către IPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, IPS Ioan Selejan, Mitropolitul ales al Banatului și de PS Paisie, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, împreună cu clericii din administraţia centrului eparhial, protopopi, cu preoţii din Arhiepiscopia Timișoarei, monahi şi monahii şi foarte mulţi credincioşi, cărora li s-au alăturat şi zecile de preoţi şi credincioşi, monahi care l-au însoţit pe IPS Ioan dinspre Covasna şi Harghita înspre Mitropolia Banatului.  

 

Până la sosirea Preafericitului Părinte Daniel pe aeroportul din Timișoara, preoții și credincioșii prezenți din Arhiepiscopia Timișoarei și din Episcopia Covasnei și Harghitei au cântat colinde specifice acestei perioade.    

 

Prezența Preafericitului Daniel la Timișoara vine să marcheze un eveniment important pentru Mitropolia Banatului, întronizarea IPS Ioan Selejan în scaunul de Mitropolit al Banatului și Arhiepiscop al Timișoarei. Evenimentul va avea loc în această duminică la catedrala mitropolitană din Timișoara.

 

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod