galerie-foto-2014 > Iunie > Patriarhul României a primit pe reprezentanții edițiilor naționale și regionale ale Ziarului Lumina (19 iunie 2014)

Patriarhul României a primit pe reprezentanții edițiilor naționale și regionale ale Ziarului Lumina (19 iunie 2014)

 

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a primit, astăzi, 19 iunie 2014, la Reședința Patriarhală, vizita redactorilor și coordonatorilor edițiilor naționale și regionale ale Ziarului Lumina.

 

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel le-a vorbit celor prezenți despre responsabilitatea jurnaliștilor Bisericii: „Avem foarte multe speranțe că activitatea acestui ziar va continua, este o cronică a celor mai importante evenimente din Biserica noastră încât, cred că atunci când se va scrie istoria acestor ani, în primul rând oamenii vor vedea ce a fost pus în lumină de către Ziarul Lumina. Prin aceasta se vede o bogăție extraordinară de teme, de informații, iar publicațiile Media Christianasunt foarte bine venite deoarece adună, rememorează ceea ce a fost mai profund și mai actual din punct de vedere spiritual. Suntem bucuroși că acest ziar a evoluat frumos și s-a îmbogățit prin faptul că edițiile regionale au adus în plus o contribuție pe care nu putea să o evidențieze doar ediția națională. Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu și bucuria de a fi luminători de suflete și aducători de speranță. Este foarte important să fim actuali și, în același timp, să cunoaștem și istoria, și prezentul activităților Bisericii, dar, pe lângă activitate, mai ales în Lumina de Duminică, trebuie evidențiate și aspectele profund spirituale ale vieții Bisericii și ale gândirii creștine”.

 

La final, jurnaliștii prezenți au primit din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel câteva daruri simbolice.

 

Galerie foto:

Foto Evenimente
Anul omagial - 2023
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod