arhiepiscopia-vadului-feleacului-i-clujului > INSTITUȚII ȘI ONG-URI SOCIAL - MEDICALE > Policlinica fără plată „Sfântul Pantelimon” AFMC“CHRISTIANA” Filiala Cluj

Policlinica fără plată „Sfântul Pantelimon” AFMC“CHRISTIANA” Filiala Cluj

Policlinica fără plată  „Sfântul Pantelimon” acordă asistenţă medicală gratuită şi medicamente, persoanelor aflate dificultate cu o stare de sănătate precară şi venituri mici .

În cadrul policlinicii funcţionează un punct farmaceutic.

De asemenea sunt in derulare urmatoarele proiecte/programe:

- Proiectul „PENTRU VIAŢĂ”

Coordonator: Dr. Christa Todea-Gross

Prevenţia abandonului matern prin protecţia mamei şi a copilului, reducerea numărului de avorturi; sensibilizarea opiniei publice (comunităţii) în legătură cu problema avortului; găsirea unor alternative pentru rezolvarea situaţiei de criză.

- Programul „SF DIMITRIE BASARABOV„

Coordonator: Floyd Frantz

Se oferă servicii de servicii de informare şi consiliere specializată tuturor persoanelor care suferă din cauza bolii alcoolismului sau a dependenţei de alte droguri. Activităţile desfăşurate sunt orientate şi către iniţierea de programe de prevenire a recăderii, evaluare şi consiliere, programe cu potenţial de desfăşurare în cadrul comunităţilor, instituţiilor medicale, rezidenţiale în unităţile spitaliceşti şi în unităţile de detenţie.

Responsabil: Mavra Epure

Date de contact:

Adresa: Str. Ioan Meşter, nr. 10, Cluj Napoca, jud. Cluj

Telefon: 0264 421 038

Responsabil: Maica Mavra Epure

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod