Pr. Biraescu Traian

Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj

Adresa: Lugoj  str. Fagetului nr. 158

Tel. / fax: 0256 355317

E-mail: crrn.lugoj@gmail.com

C.R.R.N. Lugoj este o institutie de asistenta sociala care asigura gazduire, ingrijire, recuperare, reabilitare si reinsertie sociala si profesionala pentru persoanele adulte cu handicap, pe o perioada determinata/nedeterminata (functie de nevoile individuale ale beneficiarilor).

Beneficiarii centrului sunt persoane adulte cu handicap, incadrate intr-un grad de handicap, conform Certificatelor de incadrare in grad de handicap.

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Nr.1 Lugoj   

Adresa: Lugoj, Str. Făgetului, Nr.158
Tel: 0256-354423, fax: 0256-359093

E-mail: crrnlg@yahoo.com
Şef Centru: Ovidiu POPÎRLAN

Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică nr.1 Lugoj, aflat in subordinea  Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis furnizează  servicii specializate in vederea creşterii  calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi, din perspectiva principiilor actuale asupra drepturilor omului.

Misiunea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica nr.1 Lugoj este de a da o sansa   tinerilor cu dizabilitati sa traiasca o viata independenta si cu perspective pentru viitor.

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj  

Adresa: Lugoj, Str. Făgetului, Nr.158

Tel.    0256337409

Fax.   0256337409

Email: crrnch.lugoj@yahoo.com

Şef centru : Ioan Vlasici

Centrul are ca scop îngrijirea, educarea şi reabilitarea unor copii cu polihandicap lipsiţi temporar sau definitiv de îngrijire părintească, şi copiilor din comunitate (familii naturale sau substitutive, care au nevoie de servicii de recuperare).

Preotul de caritate Traian Biraescu deservește centrele sociale mai sus amintite, oficiind serviciile religioase pentru beneficiarii acestora.

01 TraianBiraescu

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod