Sponsori

 

Sponsori

 

Noua colecție PSB, editată într-un nou format și în tiraje substanțiale, presupune și cheltuieli semnificative care nu pot fi suportate integral de către Editurile Patriarhiei Române.
 
Astfel, pentru editarea primelor volume, Comisia Patristică s-a bucurat de sprijinul generos al Parohiei Krezulescu din București, al cărei preot paroh este Pr. Prof. Dr. Vasile Răducă.
 
Volumele aflate în curs de publicare se bucură de ajutorul generos al P.C. Părinte Ștefan Augustin Gheorghiu, preot paroh al Parohiei ”Sfântul Pantelimon”, Roma, Lazio, Italia și al P. C. Pr. Dr. Mihăiță Bratu preot paroh al Parohiei „Nașterea Domnului” din Stuttgart, Germania.
 
Membrii Comisiei patristice mulțumesc tuturor celor care au sprijinit sau sprijină și eforturile de editare a acestei colecții de texte patristice și de punere la îndemâna cititorului a unor lucrări bine îngrijite și realizate.
 
Cei care doresc să contribuie la editarea și publicarea Colecției și la sprijinirea altor activități ale Comisiei Patristice ne pot contacta la secretariatul nostru, la adresa:


Mănăstirea Antim, Str. Mitropolit Antim Ivireanul, nr. 29, sector 4, București, Cod Poștal 040111 
telefoane: 0213352548, 0766793779 (Adrian Băiculescu, secretar)
email: comisiapatristica@patriarhia.ro

           comisie_psb@yahoo.com

Foto Evenimente
Anul omagial - 2024
Filantropia Bisericii
Hotărâri ale Sfântului Sinod